Nisulan asukasyhdistys ry

Nisulan asukasyhdistys ry toimii Harjuntaustan eli Nisulan, Mäki-Matin ja Syrjälän kaupunginosien omakotiasujien yhteisten asioiden ajajana ja virallisena edustajana. Tarkoituksena on edelleen kehittää alueen asukkaiden yhteistyötä ja yhteydenpitoa  sekä hyvää naapurihenkeä.

Nisulan asukasyhdistys ry:n hallitus

Jutta Viinikainen, puheenjohtaja
Vesa Leskisenoja, varapuheenjohtaja, 0400 289621
Hanne Rautjärvi, sihteeri
Markku Ikkala, rahastonhoitaja, 040 7639112
Leila Rantanen, 050 9113831
Kirsi Sinkkonen, 050 3726526
Ari Jokinen, 040 7715645
Elina Fuchs
Mari Streng

Voit lähettää sähköpostia hallituksen jäsenille osoitteella etunimi.sukunimi(at)nisumatti.fi (muuta ä -> a jne.)

VUOSISATA HARJUN TAKANA -kirjasta on nyt otettu 3. painos. Kirjoja on  myytävänä Parturi-Kampaamo Pekankulmassa, K-Market Ruokavinkissä, Keski-Suomen museossa, Taidemuseo Holvissa, Suomalaisessa kirjakaupassa (Jkl) sekä seuraavilla henkilöillä: Vesa Leskisenoja, Markku Ikkala, Jutta Viinikainen, Kirsi Sinkkonen. Kirjan hinta on 35 €.

Aija Luoman artikkeli asukasyhdistyksen historiasta kirjassa Vuosisata Harjun takana.

KUVAPELIKORTTEJA myydään hinnalla 6 €/pakka: Kukkatalo (Pitkäkatu 25), K-Market Ruokavinkki (Voionmaankatu 7), Pekankulma (Pitkäkatu 39), Keski-Suomen museo (Alvar Aallon katu 7) ja asukasyhdistyksen hallituksen jäsenet.